Poradna Gembird CC-HDMI4-10

Autor: | Vloženo: 19.02.2011 000 20:47 | Témata: Poradna Gembird CC-HDMI4-10

Zkušenosti

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli má někdo s tímto kabelem zkušenosti jestli funguje dobře chtěl bych ho na ps3 a abych řekl pravdu zdá se mě poněkud levnej.

  • 21. února 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    u kabelů platí téměř ve všech případech - čím levnější, tím potencionálně větší problémy. Kvalitní HDMI kabel se zlacenými kontakty a opravdu dobrým stíněním určitě 130 Kč stát nemůže. Méně kvalitní kabely, a zvláště při větších délkách, mohou zapříčinit pixelaci obrazu, nevyžádané pixely, blikání obrazu, případně i výpadky zvuku.

    Nemůžeme tvrdit, že tento konkrétní kabel Vám způsobí problém, přesto doporučíme za kabel připlatit. Popřípadě jestli máte vyzkoušenou nějakou kamennou prodejnu, zkuste koupit tam a domluvit možnost vrácení - kabely jsou většinou balené v sáčcích, prodejce by s tím neměl mít problém.

    Ještě jednu poznámku: tento kabel je ve verzi 1.4. Pro PS3 Vám stačí verze 1.3 (verze 1.4 má navíc přidanou podporu 3D, je ale zpětně kompatibilní).

    S pozdravem
    ExaSoft Czech

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Lukáš

      21. února 2011 - Lukáš

      Dobrý den,

      mohl by jste mě pokud máte nějakou zkušenost doporučit hdmi kabel se zlacenýma kontaktama nejlépe 1.4(stačí 3 m dlouhej). Nechci zbytečně platit moc za kabel, ale zase nechci koupit něco s čím budu nespokojen.

      Děkuji


    • Exasoft.cz

      22. února 2011 - Komentář partnera sekce Exasoft.cz

      Dobrý den,

      můžeme doporučit dva kabely. První je dražší, ale značku ClickTronic máme odzkoušenou a jsou špičkové: https://www.heureka.cz... . Doporučujeme, pokud budete kabel používat i pro sledování HD TV.

      Ekonomičtejší variantu najdete pod https://www.heureka.cz... . Pro použití s PS3 je naprosto dostačující.

      S pozdravem
      ExaSoft Czech


    • Lukáš

      22. února 2011 - Lukáš

      Dobrý den,

      děkuji za odpověď a za pomoc.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.